Seni Kesfettim Ne İşe Yarar?

* Çalışan bir kadınım. Evime, kendime, sosyal hayatıma zaman ayırmak için pratik şeyleri sık kullanıyorum.

* Aslında hepimizin yaptığı alışverişlerin memnunluk / memnuniyetsizlik ikileminde zaten aldığım, yediğim, gördüğüm, gittiğim, memnun kaldığım, boşuna para harcadığımı düşündüğüm tecrübelerimle iyi kötü keşiflerimi yaptığım ve bunu sadece kendim bilmek yerine birçok kişiyle paylaşmak istememle açtığım bir platform burası.

* Kulaktan kulağa fısıldar gibi yazıyorum o yüzden yaptığım yorumlar tamamen beni bağlar.

* Gözden kaçan ikinci planda kalan her ne varsa bu blogda başrolde.

27 Ocak 2011 Perşembe

Sensodyne İso- Active, Beyazlatıcı Diş Macunu

Sensodyne İso- Active, Beyazlatıcı Diş Macunu'nun vaad ettiği; normal diş macununun ulaşamadığı noktalara hassas dişler için diş fırçasına deodorant sprey gibi sıkılarak beyazlatma özelliği.
Ben ikili paket halinde Carrefoursa'dan 15,50 TL'ya aldım. Ürünü bir haftadır düzenli günde iki kez kullanıyorum. Gözle görülür bir temizlenme hakikaten var.
Yalnız ben aldığım da köpük gibi hayal etmiştim ama farklı çıktı, fırça daki görüntüsü macundan farksız.
Sonuç : Gerçi beyazlatıp temizliyor mu? evet. Ozaman ha sprey ha macun farketmez. Bu ürünü tavsiye edebilirim.

3 yorum:

plndrkn dedi ki...

ben de bu ürünü böyle ağzımda bulutlar gibi köpükler yapacak umuduyla almıştım. görüntüsü değil de yapısı beni hayal kırıklığına uğrattı. hiç de öyle ağızda köpüğe dönüşmüyor bence bildiğin diş macunu :)) üstelik beyazlatma özelliğini de çok aman aman bulmadım. kısaca ben çok farklı bir ürün olduğunu düşünmüyorum. :)

Unknown dedi ki...

eğer gerçekten beyazlatıyorsa deneyebilirim

Heidude dedi ki...

Sensodyne diş macunu olarak vazgeçilmezim olsa da bu ürün hayal kırıklığına uğrattı bizi. Köpük hayal etmiştim diyorsunuz ya? Bir süre sonra gerçekten köpürmeye başlıoyr ama... durduğu yerde ve kendi kendine ağzında köpükler çıkartmaya başlıyor. Sevilmedi ve indirime girdi fiyatı, gerçi alan aldı artık.