Seni Kesfettim Ne İşe Yarar?

* Çalışan bir kadınım. Evime, kendime, sosyal hayatıma zaman ayırmak için pratik şeyleri sık kullanıyorum.

* Aslında hepimizin yaptığı alışverişlerin memnunluk / memnuniyetsizlik ikileminde zaten aldığım, yediğim, gördüğüm, gittiğim, memnun kaldığım, boşuna para harcadığımı düşündüğüm tecrübelerimle iyi kötü keşiflerimi yaptığım ve bunu sadece kendim bilmek yerine birçok kişiyle paylaşmak istememle açtığım bir platform burası.

* Kulaktan kulağa fısıldar gibi yazıyorum o yüzden yaptığım yorumlar tamamen beni bağlar.

* Gözden kaçan ikinci planda kalan her ne varsa bu blogda başrolde.

29 Mart 2011 Salı

Trofco Ananas Konservesi

Trofco Ananas Konservesi, Tayland menşeili bir ürün. Net sitelerinden öğrendiğim kadarıyla İthalatını 27 yıldır tropik meyve ile sektöre giriş yapan İzmir'li bir firma yapıyor. Ben Üçler Süper Marketleri'nde rastladım. Denemek için ilk aldığımdan bu yana memnuniyetim gayet yüksek. Bir tabağa koyup hiçbir tadla karıştırmadan yediğimiz gibi, pasta ve fondü'lerin de biraz sulu da olsa favorisi.

3 yorum:

ESEN dedi ki...

Dün akşam TROFCO ANANAS KONSERVESİ ni açtım,bir de ne göreyim! kutunun iç yüzeyi oksitlenmiş.Hemen son kullanma tarihine baktım,daha bir yıl var.Daha sonra konserveyi nereden,hangi marketten aldığımı düşünürken,bir taraftan da üretici firmayı kutunun üzerinde bulmaya çalıştım,derken bu adrese kadar ulaştım.Lütfen bana bir ilgili bu durumun açıklamasını yapabilir mi?

Seni Keşfettim dedi ki...

esen, merhaba ben de senin gibi ürün kullanıcısıyım, firma ile ilgili bilgi sahibi değilim ama ürün yetkilileri bu şikayetini google aramasında görecektir.

emre dedi ki...

mrb

gecen gün metrodan satın aldığım kutu dan çıkan ürün rezil durumda idi. ananaslar ufak boyutta olanları tatsız ve sert oluyorlar. bu adamlar tutup ürünü şekerli şerbete daldırmışlar ve birazcık da kaynatmışlar sanırrım ki yumuşasın diye. ürünü olduğu gibi dökelim dedik. ama metro ya şikayette bulunmak daha iyi diyerek sakladık. Aynı oksitlenme bu kututda da mevcut idi.