Seni Kesfettim Ne İşe Yarar?

* Çalışan bir kadınım. Evime, kendime, sosyal hayatıma zaman ayırmak için pratik şeyleri sık kullanıyorum.

* Aslında hepimizin yaptığı alışverişlerin memnunluk / memnuniyetsizlik ikileminde zaten aldığım, yediğim, gördüğüm, gittiğim, memnun kaldığım, boşuna para harcadığımı düşündüğüm tecrübelerimle iyi kötü keşiflerimi yaptığım ve bunu sadece kendim bilmek yerine birçok kişiyle paylaşmak istememle açtığım bir platform burası.

* Kulaktan kulağa fısıldar gibi yazıyorum o yüzden yaptığım yorumlar tamamen beni bağlar.

* Gözden kaçan ikinci planda kalan her ne varsa bu blogda başrolde.

14 Nisan 2011 Perşembe

Ülker, Teremyağ

Teremyağ'ın sloganı tereyağ'ın lezzet ikizi ya, hakikaten adına sloganına yakışır bir lezzeti var. Tereyağ kadar ağır olmadan aynı lezzeti yakalamak çok güzel oluyor.  Buzdolabı'nın resmen demirbaşı bu kutu. Yemekler de sıvı mısırözü yağ kullansamda tatlı kaşığıyla bundan da konduruyorum lezzet versin diye. Hem tereyağ diye satılan ama içinde binbir türlü katkı maddesi bulunan tereyağ'lar içerisinde gerek fiyat gerek dürüstlük olarak (tereyağ tadında diyor kabul ediyor orjinal tereyağ olmaığını en azından:) daha fazla tercih ettiğim bir ürün.

1 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

çok faydalı bilgiler verıyorsun canım biçok ürünü not aldım denıycem tavsıyelerıne uyup, teremyağı bende sık sık yemeklerımde 1 kaşıkda olsa kullanırım, çok begendım bende cnm...