Seni Kesfettim Ne İşe Yarar?

* Çalışan bir kadınım. Evime, kendime, sosyal hayatıma zaman ayırmak için pratik şeyleri sık kullanıyorum.

* Aslında hepimizin yaptığı alışverişlerin memnunluk / memnuniyetsizlik ikileminde zaten aldığım, yediğim, gördüğüm, gittiğim, memnun kaldığım, boşuna para harcadığımı düşündüğüm tecrübelerimle iyi kötü keşiflerimi yaptığım ve bunu sadece kendim bilmek yerine birçok kişiyle paylaşmak istememle açtığım bir platform burası.

* Kulaktan kulağa fısıldar gibi yazıyorum o yüzden yaptığım yorumlar tamamen beni bağlar.

* Gözden kaçan ikinci planda kalan her ne varsa bu blogda başrolde.

22 Nisan 2011 Cuma

Yumoş Extra

Yumuşatıcı'da Yumoş hep tercihimdi ama yenilenen Yumoş Extra kesinlikle uzak ara güzel. Bir kere tek kapak kesinlikle yetiyor. Benim çamaşır makinam 7 kg'lık tamamen doldurduğum halde bile bir kapak döküyorum makinaya çıktığında enfes kokuyor. Yumoş extra'da portakal çiçeği ve Aloe Vera'lı olan beyaz ambalajlısını tercih ediyorum daha fresh bir kokusu var. Bu sefer denemek için pembe ambalajlıyı aldım güzeldi ama beyaz ambalajlı olan Aloe Vera'lısını kesinlikle tavsiye ederim.

2 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

merhabalar:)
ne hoş ne cici bir sayfa bu böyle..
bayıldım paylaşımlarınıza ve birbirinden değerli önerilerinize:)
seve seve izleyiciniz oldum bile hemencecik.
bende sizi bekliyorum sayfama,bir fincan kahve eşliğinde hoş sohbete..:)
kucak dolusu sevgiler..
:)

Adsız dedi ki...

merhaba bende bloğunuzu yeni keşfettim :) ben yumuşatıcı ile ilgili bir fikir söylemek istiyorum. Yumoşun mavi olanını denemediyseniz denemenizi öneririm.Giysileri koyduğunuz çekmece bile mis gibi yumuşatıcı kokuyor:)