Seni Kesfettim Ne İşe Yarar?

* Çalışan bir kadınım. Evime, kendime, sosyal hayatıma zaman ayırmak için pratik şeyleri sık kullanıyorum.

* Aslında hepimizin yaptığı alışverişlerin memnunluk / memnuniyetsizlik ikileminde zaten aldığım, yediğim, gördüğüm, gittiğim, memnun kaldığım, boşuna para harcadığımı düşündüğüm tecrübelerimle iyi kötü keşiflerimi yaptığım ve bunu sadece kendim bilmek yerine birçok kişiyle paylaşmak istememle açtığım bir platform burası.

* Kulaktan kulağa fısıldar gibi yazıyorum o yüzden yaptığım yorumlar tamamen beni bağlar.

* Gözden kaçan ikinci planda kalan her ne varsa bu blogda başrolde.

15 Şubat 2011 Salı

Eti Gofredo

Bu minik Eti Eti Eti efsanesinin en yeni üyelerinden. Tam atıştırmalık gofret parçaları. Müthiş hafif ve çıtır çıtır. Bir paketi nasıl bitiyor inanın anlamıyorum. Yalnız fiyatı 1 TL yerine 0,75 krş olabilirmiş. Sanki bisküvilerle ve Eti Hoşbeş'le kıyaslayınca rakamı gereksiz kalıyor. Ama mutlaka deneyin derim ben çok sevdim.

3 yorum:

modafobik dedi ki...

Ah canım çekti bak akşam akşam yaa! :/

İrem dedi ki...

eti ne yapsa güzel yapar :)

Adsız dedi ki...

bende bu konu hakkında şikayette bulundum gofredolara çok alıştık sevdik ama 50 gr.için 75 kuruş(o zaman öyleydi)çok fazla dedim ertesi gün markete bir gittim bunlar 1 tl olmuş bu sefer yine yazdım dalga geçer gibi yapıyorsunuz tutuldu diyemi böyle dedim.hemn aradılar neymiş malzemesinden dolayı bu fiyat olmalıymış zaten fiyat1 tlymişde bazı yerlerin politikalrından farklı fiyata alıyormuşuz heryer farklıymış bişey yapamıyorlarmış gibi çözümcül ve ikna edici olmayan bir cevap geldi. yanibişey yapılamıyor öylemi deim öyle dediler.yahu bugün koca ekmek bile bu fiyat değil bu 50 gr cık el kadarcık bişey e insaf yani